Intro

22Bet Afganistan

Afganistanul este o țară de pe continentul asiatic în care jocurile de noroc online încep să câștige popularitate și interes din partea potențialilor clienți. 22Bet, pe de altă parte, răspunde cerințelor persoanelor care trăiesc în Afganistan (22Bet Afghanistan). Ce le oferă utilizatorilor din această țară?

Pariuri sportive (și e-sporturi), bonusuri și prime la 22Bet Afganistan

Locuitorii din Afganistan (22Bet Afganistan ) pot aștepta cu nerăbdare o selecție extrem de largă de pariuri pe care le pot plasa. Pariurile acoperă sporturile de echipă, sporturile de contact, sporturile individuale și multe altele.

Orice utilizator din Afganistan (22Bet Afganistan) va putea paria pe rezultate în sporturi (sau jocuri) precum:

 • baschet;
 • snowboarding;
 • volei;
 • handbal,
 • tenis și chiar șah.

În plus, utilizatorii din Afganistan care se înregistrează pe Bet22 pot aștepta bonusuri și prime atractive, care sunt următoarele:

 • Bonus de bun venit (jucători noi): pariuri sportive – până la 50 de lire sterline.
 • Bonus de bun venit (jucători noi): jocuri de cazino – până la 250 GBP.
 • Luni Top-up: 50 de rotiri gratuite.
 • Friday Top-up: 50% din fiecare 200 GBP pentru toate depozitele efectuate vineri.

Cazinou online, sloturi virtuale, jocuri 3D

Utilizatorii afgani (22Bet Afganistan ) vor putea juca în cazinoul online pe care site-ul 22Bet l-a creat pentru ei. Poker, blackjack, Quickspin? Selecția de jocuri de cărți (și alte jocuri de masă) este foarte diversă, astfel încât fiecare utilizator poate găsi tipul de joc care i se potrivește cel mai bine. Sloturi virtuale, jocuri 3D: alegerea pare nesfârșită.

În plus, fiecare utilizator al site-ului are o șansă de a câștiga, deoarece sistemul de criptare SSL pe 1280 de biți se asigură că nimeni nu este favorizat.

Interfață intuitivă, versiunea mobilă a 22Bet Afganistan

(aplicație), securitate
22Bet este un site care se concentrează pe calitate, motiv pentru care interfața pe browsere și dispozitive mobile (aplicația pentru smartphone-uri Android și iOS) este foarte ușor de utilizat, extrem de intuitivă și prietenoasă pentru fiecare utilizator, în special pentru începători.

Serviciul nu este doar ușor de utilizat, ci și sigur datorită sistemului SSL utilizat anterior, astfel încât utilizatorii serviciului din Afganistan (22Bet Afganistan) nu trebuie să își facă griji cu privire la siguranța datelor și a fondurilor lor. În plus, funcționarea site-ului este supravegheată de către autoritatea de reglementare a portalurilor de jocuri de noroc, și anume Curacao Gambling Authority, care este cunoscută în întreaga lume, extrem de populară și eficientă.

22Bet Afganistan

metode de plată
Utilizatorii din Afganistan (22Bet Afganistan) pot:

 • transferați bani pentru a depune din contul dvs. bancar;
 • efectuați plăți cu Payeer sau ecoPayz.
 • utilizați portofele online (Perfect Money, Sticpay);
 • efectuați plăți cu VISA și Mastercard;
 • utilizează criptomonede precum Dogecoin, Ethereum, Bitcoin și altele.

Suma minimă de depunere pentru un depozit 22Bet este de 1 €. Retragerile se fac într-un ritm aproape expres, deoarece utilizatorii din întreaga lume, inclusiv din Afganistan (22Bet Afghanistan), pot retrage bani în doar 15 minute.

22Bet Afganistan

serviciul clienți
Clienții din Afganistan (22Bet Afganistan), precum și din alte țări (Europa, America de Sud, Africa), vor fi foarte mulțumiți de serviciul clienți. De ce Clienții pot contacta serviciul de asistență prin e-mail, trimițând un e-mail la support-en@22bet.com. Echipa 22Bet va răspunde la mesaj în termen de 24 de ore. Site-ul vă permite, de asemenea, să contactați serviciul de asistență prin chat live pentru un răspuns și mai rapid.


Știri relevante