Intro

22Bet Chile

Lumea jocurilor de noroc online este din ce în ce mai populară. Nu este diferit pentru continentul sud-american și țări precum Argentina, Columbia sau doar Chile. 22Bet este un site de jocuri de noroc care oferă servicii de pariuri și care convinge tot mai mulți clienți din întreaga lume. Ce are de oferit 22Bet Chile pentru cei care locuiesc în Chile?

22Bet Chile

: pariuri sportive
22Bet Chile a pregătit o selecție uriașă de sporturi și jocuri disponibile pentru utilizatorii săi chilieni. Prin urmare, pariurile sunt extrem de variate și adaptate la nevoile și gusturile în schimbare ale utilizatorilor. Despre ce sporturi este vorba? Acestea sunt doar câteva dintre ele:

 • rugby;
 • curse de cai;
 • sporturi de contact (MMA, box);
 • fotbal pe plajă;
 • snooker;
 • șah;
 • curse de Formula 1.

Fiecare utilizator nou al portalului (precum și cel înregistrat) poate conta pe bonusuri și prime atractive:

 • Luni Top-up: 50 de rotiri gratuite.
 • Friday Top-up: 50% reducere la fiecare 200 £ GBP pentru toate transferurile de depozit de vineri.
 • Bonus de bun venit (jucători noi) – până la 50 £ GBP la pariuri sportive.
 • Bonus de bun venit (jucători noi) – până la 250 GBP la pariuri sportive.

22Bet Chile

casino, slot machines, jocuri 3D
Pariurile sunt doar unul dintre tipurile de servicii de gambling pe care portalul 22Bet le oferă utilizatorilor săi. Rezidenții din Chile (22Bet Chile) vor putea juca jocuri precum poker sau blackjack în cazinoul online sau vor putea participa la turnee (de exemplu, Quickspin). Câștigătorul este întotdeauna recompensat cu un bonus suplimentar.

Și asta nu este tot: portalul oferă o selecție largă de jocuri 3D (peste o sută de articole!), astfel încât chiar și cei mai pretențioși utilizatori vor fi mulțumiți de varietatea de servicii. De asemenea, portalul folosește tehnologia de criptare SSL pe 128 de biți, care oferă jucătorilor șanse egale, fără a favoriza utilizatorii (utilizatorii noi și cei deja înregistrați au șanse egale de câștig).

22BetChile

și interfața sa (browser, aplicație), probleme de securitate
Dezvoltatorii de la 22Bet au proiectat interfața site-ului pentru a fi ușor de utilizat. Chiar și un utilizator începător se va descurca fără probleme, deoarece este intuitivă și prietenoasă, este realizată în mod profesionist și este disponibilă și pe dispozitivele mobile Android și iOS.

22Bet este, de asemenea, un portal protejat de cele mai recente programe de securitate. Datele utilizatorilor din Chile (22 Chile) nu vor fi dezvăluite, iar banii depuși pe portal sunt în deplină siguranță. Nu numai datorită tehnologiei SSL, ci și datorită autorității internaționale de reglementare a jocurilor de noroc electronice Curacao Gambling Authority.

Transferuri bancare, carduri de credit, criptomonede sau probleme financiare pe 22Bet Chile

Portalul permite utilizatorilor din Chile (22Bet Chile ) să utilizeze criptomonede și portofele online, acceptă plăți prin VISA și Mastercard, precum și prin sisteme de plată precum Payeer sau ecoPayz. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că depozitul minim este întotdeauna de 1 €. Când vine vorba de retrageri, putem spune că acestea sunt rapide, pentru că banii ajung în contul clientului chiar și în 15 minute!

22Bet Chile

– servicii pentru clienți la cel mai înalt nivel
Fiecare utilizator al 22Bet Chile se poate baza pe echipa 22Bet pentru asistență non-stop. Echipa poate fi contactată prin e-mail (support-en@22bet.com). Clientul poate conta pe un răspuns rapid, deoarece echipa trimite un e-mail de răspuns în termen de 24 de ore. Clientul poate trimite comentarii, reclamații sau sugestii, care sunt întotdeauna extrem de valoroase pentru portalul 22Bet.


Știri relevante