Intro

22bet Finlanda

Pariurile la casele de pariuri sunt cel mai adesea alese de persoanele care așteaptă ceva mai mult de la sport – posibilitatea unui profit suplimentar. De unde vine succesul pariurilor de la casele de pariuri? L-am verificat și în această recenzie vă prezint informații despre 22bet Finlanda. În ea veți găsi informații despre ofertă, serviciul clienților sau bonusurile actuale.

Deschiderea unui cont 22bet Finlanda, verificarea identității

Să începem cu o evaluare a procedurilor de deschidere a contului – aici, fără nicio surpriză, 22bet Finlanda se numără printre cei mai buni operatori internaționali de pariuri. Completarea formularului și verificarea KYC (Know Your Customer) a durat doar câteva minute, procedură care presupune confirmarea identității jucătorului, de exemplu prin trimiterea unui pașaport valabil, a unui permis de conducere sau a unei cărți de identitate

22bet Finlanda asistență clienți

În ceea ce privește departamentul de suport al casei de pariuri 22bet Finland – sunt foarte impresionat. Contactul este rapid, convenabil și fără dificultăți. Acest operator de case de pariuri pune la dispoziția clienților săi un departament de asistență prin chat live, e-mail sau contact telefonic. Fără îndoială, 22bet Finlanda se angajează la transparență față de clienții săi.

PS departamentul de asistență este drăguț – am avut o problemă cu înregistrarea, s-a dovedit că am încercat să mă verific în baza unui permis de conducere expirat, nu am fost conștient de acest lucru. Am primit un răspuns în mai puțin de 5 minute, în ciuda faptului că greșeala a fost de partea mea, am primit un ajutor cuprinzător cu înregistrarea ulterioară, în cele din urmă pe 22bet Finlanda m-am înregistrat folosind pașaportul meu actual.

22bet Finlandmetodede depunere și retragere, valute acceptate

22betFinlanda se situează din nou foarte sus în clasament – un număr mare de opțiuni de depunere folosind brokeri internaționali, mai mult – puteți depune și folosind criptomonede precum bitcoin.

La casa de pariuri 22bet Finlanda sunt acceptate aproape toate monedele, inclusiv, desigur, euro, dolarul american, lira sterlină, dar și monede mai de nișă, cum ar fi coroana cehă. Cu toate acestea, dacă a existat o problemă cu depunerea într-o anumită monedă – puteți utiliza plăți cu cardul cu conversie automată a monedei 22bet Finlanda, pe lângă cardurile de plată, acceptă plăți mobile, operatori online precum Neteller sau Skrill. În plus, clienții 22bet Finlanda pot folosi carduri preplătite (paysafecard) sau servicii bancare online standard.

oferte speciale 22bet Finlanda

Majoritatea caselor de pariuri, inclusiv 22bet Finlanda, au pregătit pentru clienții lor oferte promoționale, care au ca scop încurajarea acestora să folosească oferta. Nu este nimic ciudat în asta, deoarece concurența de pe piața pariurilor sportive este uriașă, însă, cu conștiința împăcată pot spune că 22bet Finlanda s-ar descurca și fără oferte speciale – modul în care își desfășoară activitatea și modul în care tratează clienții este suficient pentru a evalua 22bet Finlanda foarte pozitiv. Bonusul de început la casa de pariuri discutată este de 122% din prima depunere. Aceasta este mai mult decât suma medie a bonusului, limita fiind de până la 122 de euro (sau rata de conversie în moneda locală).

În sfârșit, o informație bună pentru cei care preferă să rămână mai mult timp după ce au ales o casă de pariuri, 22bet Finlanda își surprinde jucătorii cu promoții ciclice, de exemplu – depozitele făcute vineri se pot califica pentru promoții.


Știri relevante