Intro

22BET Columbia

22BET Columbia este una dintre cele mai renumite companii de pariuri care operează în întreaga lume – inclusiv în Columbia. Are acest brand o licență de operare în țara noastră? Ce deosebește această casă de pariuri de altele? Găsiți răspunsurile la aceste și alte întrebări în recenzia de mai jos!

22BET Columbia – este legal?

22BET este un brand care datează încă din 2007, odată cu inițiativa Betb2b.com, care, împreună cu 1XBET, a fost una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Rusia. Acesta din urmă a sponsorizat chiar și mai multe cluburi de fotbal, printre care Chelsea FC și Liverpool FC. 22BET Columbia a fost înființată în 2018, pe baza unei licențe de operare acordate casei de pariuri de către guvernul din Curaçao (Curaçao eGaming nr. 8048). Pe baza acestuia, jucătorii din Columbia pot plasa pariuri sportive nu numai în pesos columbieni, ci și în dolari și euro. În plus, această casă de pariuri oferă jucătorilor noi din Columbia un bonus de bun venit, despre care vă vom vorbi mai jos.

22BET Columbia bonus de bun venit

Noii utilizatori ai 22BET Columbia, după ce se înregistrează pe site-ul casei de pariuri, pot conta pe un bonus de bun venit. Conform asigurărilor oferite de casa de pariuri pe site-ul său oficial, acest bonus poate fi de până la 420.000 de pesos columbieni. Pentru a-l primi, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site-ul casei de pariuri. Pentru aceasta, trebuie doar să aveți cel puțin 18 ani și să aveți un număr de telefon și o adresă de e-mail valabile. Casa de pariuri a redus la minimum formalitățile și nu le cere utilizatorilor săi să își verifice documentele de identitate. Datorită acestui serviciu, utilizatorii pot plasa pariuri în mod complet anonim. Totuși, asta nu este tot – multe alte promoții au fost pregătite pentru jucători – de exemplu, bonusul de reîncărcare de vineri, bonusuri pentru pariuri pierdute și multe altele.

22BET Columbia – site web ușor de navigat și clar

Niciodată nu a fost mai ușor să pariezi! Site-ul web 22 BET Colombia a fost conceput cu gândul la toți utilizatorii, fiind clar și ușor de navigat. Deși erorile de traducere au fost una dintre cele mai frecvente plângeri despre site până de curând, trebuie remarcat faptul că acestea apar adesea pe site-urile altor case de pariuri, care operează la o scară atât de mare și globală precum 22BET Columbia. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, cu fiecare nouă versiune a site-ului, moderatorul acestuia încearcă să le elimine în mod eficient.

22BET Colombia – acces la pariuri și jocuri din întreaga lume

Acesta este cu siguranță cel mai mare avantaj al 22BET Columbia. Această casă de pariuri oferă acces larg la jocuri și pariuri – nu numai din Columbia, ci și din întreaga lume. După înregistrare, jucătorii pot avea acces la un cazinou online și la jocuri de poker. Cu toate acestea, majoritatea pariurilor plasate la 22BET Columbia sunt pe jocuri sportive – potrivit casei de pariuri, 95% dintre acestea sunt pe fotbal.

22BET Columbia – limite de pariere flexibile și plăți rapide

Un alt avantaj al 22BET Columbia este suma de pariere, care este flexibilă. Valoarea acestuia variază în funcție de sportul sau liga selectată. Sumele minime de pariu sunt mici, de exemplu, pentru Campionatul European UEFA, pariul minim este de doar 800 de pesos. Cu toate acestea, merită menționat faptul că, pentru majoritatea jocurilor, nu există limite maxime de pariere, astfel încât jucătorii pot paria orice sumă doresc. 22Bet Colombia oferă jucătorilor săi multă libertate în ceea ce privește plățile. Banii câștigați pot fi retrași în orice moment arbitrar – atât prin transfer într-un cont, cât și, de exemplu, sub formă de criptomonede. Toate acestea fac ca această casă de pariuri să fie de neegalat în multe privințe.


Știri relevante