Intro

22bet versiune mobilă

22bet_mobile

După mai bine de zece ani de prezență pe piață, operatorul de cazinouri 22bet a trebuit în cele din urmă să se decidă să dezvolte o aplicație mobilă. În zilele noastre, tot mai mulți clienți accesează serviciile online prin intermediul telefoanelor lor. Dacă furnizorii de servicii nu-și adaptează cerințele, vor pierde o parte din clientelă. Compania 22bet îi invită pe jucători să joace cu ajutorul unei aplicații convenabile dedicate acestui scop. Versiunea mobilă a cazinoului vă permite să folosiți aproape toate funcțiile disponibile pe site-ul desktop. Poate că situația va ridica moralul multor jucători care preferă să se distreze atunci când sunt departe de casă. Cu ajutorul aplicației Android sau iOS, puteți plasa pariuri sau juca jocuri de păcănele oriunde v-ați afla. Pentru a descărca aplicația, tot ce trebuie să facem este să accesăm pagina de start a operatorului 22bet. Apoi faceți clic pe pictograma verde cu cuvântul „instalare”, care se află în partea de sus a paginii. Trebuie să permitem smartphone-ului să descarce fișiere din surse necunoscute. Pentru că aplicația se află în afara magazinului de jocuri. Atunci când ajustăm setările telefonului, aplicația se va descărca și se va instala fără intervenția noastră. După un timp, 22bet casino de pe telefonul nostru va fi gata să funcționeze. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne conectăm folosind detaliile contului nostru.

Utilizatorii de Android nu sunt singurii care se pot bucura de jocuri nelimitate departe de casă. Clienții 22bet care folosesc iOS pot, de asemenea, să instaleze aplicația de jocuri de noroc. Utilizatorii de Iphone se pot bucura de la fel de multe funcții pe aplicația lor mobilă ca și posesorii de Android. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim să schimbăm setările din App Store înainte de a descărca 22bet pentru iOS. Deoarece operatorul este licențiat în Cipru, aplicația ne cere să schimbăm unele setări. În calitate de utilizatori de iOS, ar trebui să ne schimbăm țara de origine din App Store în Cipru. În caz contrar, sistemul va respinge descărcarea aplicației 22bet. Să vedem cum arată versiunea mobilă a 22bet.

Este demn de remarcat faptul că operatorul 22bet nu a creat prea multe aplicații mobile până acum. Anterior, singura modalitate de a juca departe de casă era să te conectezi direct din browserul telefonului tău. Versiunea mobilă a site-ului are, de asemenea, unele avantaje. Este rapid, iar designul său grafic este perfect adaptat pentru a fi afișat pe telefoanele mobile. În plus, cel mai important avantaj de a juca pe un site pentru mobil este că nu trebuie să descărcați niciun fișier suplimentar pe dispozitivul dumneavoastră. Dacă dorim să începem jocul prin intermediul unui dispozitiv mobil, trebuie doar să ne logăm cu un cont înregistrat anterior. În colțul din dreapta sus al paginii, veți găsi două butoane. Una este pentru înregistrare și cealaltă pentru autentificare. Când facem clic pe cele trei bare din colțul din dreapta sus, se va deschide un meniu derulant. Aceasta ne va afișa apoi o serie de opțiuni din care putem alege. De aici putem naviga către diferite secțiuni ale cazinoului. De exemplu, la jocuri sau pariuri.


Știri relevante