Intro

22bet retragere

22bet_withdrawal

După ce am trecut în revistă metodele de depunere la 22bet, să trecem la un rezumat al modului în care funcționează retragerile banilor câștigați. Merită menționat de la bun început că volumul maxim de retragere a fost limitat la 600.000 de euro. În ciuda acestei limitări, cei mai mulți dintre noi nu vor trebui să-și facă griji în privința depășirii ei prea curând. Ar trebui să fim foarte norocoși în timpul jocului! Înainte de a ne face griji cu privire la atingerea limitei de retragere, ar trebui să acceptăm jocuri cu cote și mize foarte mari. Totuși, marele avantaj al 22bet este rata minimă de retragere. Operatorul ne permite să retragem bani de la doar un euro. Datorită acestui lucru, nu trebuie să ne facem griji cu privire la faptul că nu acumulăm suma corectă de bani necesară pentru retragere. Conform celor ce putem citi în termenii și condițiile disponibile pe pagina de start a 22bet, cea mai mare cotă posibilă în timpul unui joc este de 200. Situația nu se schimbă indiferent de pariul selectat. Același lucru este valabil și pentru retragerea maximă. Suma maximă de retragere unică este aceeași, indiferent de pariul pe care ați câștigat.

Deși șansele de a câștiga o astfel de sumă sunt mici, nimeni nu ne poate interzice să ne urmărim visele. Cu toate acestea, există o regulă foarte importantă la 22bet. Pentru a face o retragere, nu puteți încălca regulile. De exemplu, site-ul este obligat să refuze o retragere în cazul în care se suspectează că banii depuși sunt furați. În acest caz, retragerea va fi blocată până când întregul incident va fi clarificat cu banca. De asemenea, nu trebuie să uitați să vă faceți planuri de retragere a banilor. În acest fel, vom evita orice neplăceri atunci când vom încerca să retragem fondurile acumulate. Deși operatorul bet22 nu aplică limite de retragere scăzute, situația poate fi diferită în cazul unui parabanc sau al altei companii de plată către care doriți să vă transferați banii. Unele societăți financiare private aplică limite nefavorabile pentru depozitele și retragerile individuale.

Să ne asigurăm, de asemenea, că retragem banii câștigați în același mod în care i-am depus pe site-ul 22bet. Furnizorul ne cere să avem aceeași metodă de retragere ca și metoda de depunere. Cel mai important este să verificați legislația locală. Dacă în țara în care vă aflați este ilegală utilizarea instituțiilor de jocuri de noroc, înseamnă că încălcați termenii și condițiile 22bet. Un alt element important legat de depuneri și retrageri sunt promoțiile și bonusurile de bun venit oferite de 22bet. Există o mulțime de rotiri promoționale suplimentare, depozite suplimentare și alte facilități pentru jucători. Cu toate acestea, trebuie să optați pentru ca operatorul să adauge fondurile suplimentare în contul dumneavoastră. Dacă uitați să adăugați rotirile gratuite sau depozitul majorat înainte de a retrage fondurile, nu veți putea profita de promoție odată ce ați solicitat transferul.


Știri relevante