Intro

22Bet Slovenia

Slovenia este o țară destul de complicată, în care multe soluții juridice lipsesc, iar altele sunt adesea proaste. În ceea ce privește legislația referitoare la legalitatea tuturor tipurilor de activități de jocuri de noroc, este una dintre cele mai restrictive țări din lume. Pe piața locală, monopolul este deținut de o singură companie, care este, bineînțeles, legată de autoritățile guvernamentale, iar legea privind jocurile de noroc online este practic inexistentă. Cum arată asta de aproape? Care sunt alternativele? De ce merită să menționăm 22Bet Slovenia?

Cum este legea jocurilor de noroc în Slovenia?

Legislația slovenă privind jocurile de noroc este foarte restrictivă. De fapt, pe piața staționară, unde puteți depune bani pentru un pariu, există o singură casă de pariuri legală – Sportna Loterija, care deține un monopol total și există din 1996. Bineînțeles, datorită acestei situații, autoritățile fiscale au acces deplin la informații despre pariurile încheiate și eventualele câștiguri (și, desigur, la impozitele plătite).

În ceea ce privește activitatea online a caselor de pariuri, situația juridică este relativ complicată – platforma oficială slovenă este, desigur, cea care deține monopolul asupra jocurilor de noroc din Slovenia, dar în afară de aceasta nu există contraindicații în ceea ce privește utilizarea site-urilor străine (care au localizările lingvistice corespunzătoare), neexistând legi relevante care ar putea stabiliza în vreun fel situația juridică în ceea ce privește această ramură a activității de gambling. Unii jucători de pe piață au renunțat să mai opereze în această țară, dar există câteva mărci puternice pe piață, cum ar fi 22Bet Slovenia.

Slovenia – cele mai populare case de pariuri online.

Pe piața caselor de pariuri din țara balcanică nu există o asemenea diversitate între companiile de pariuri ca în Polonia. După cum s-a menționat în paragraful anterior, singura entitate pe deplin și complet legală care operează în această ramură de afaceri este Sportna Loterija, care, în același timp, se traduce prin cea mai mare popularitate în rândul locuitorilor acestei țări.

Cu toate acestea, datorită faptului că natura urăște vidul, pe internet puteți găsi un număr mai mare de oferte de pariuri, dintre care cele mai cunoscute sunt cele mai cunoscute mărci:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenia

Ce deosebește 22Bet Slovenia de alte case de pariuri din țară?

22Bet Slovenia și-a făcut, nu fără motiv, într-un timp foarte scurt (doar trei ani) o poziție foarte solidă pe piața locală. Este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile în Slovenia, un stat foarte orientat spre jocurile de noroc, care este susținută de mai multe avantaje:

  • 22Bet Slovenia are una dintre cele mai mari oferte de pariuri de pe piață – puteți găsi atât sporturi individuale precum tenis, biatlon sau box, cât și sporturi de echipă precum baschet, handbal, volei, fotbal sau hochei pe gheață.
  • Casa de pariuri 22Bet Slovenia are un cadou pentru fiecare utilizator nou – 100% bonus la pariuri de până la 122 Euro.
  • O altă ofertă specială a 22Bet Slovenia este dublarea pariului de vineri (până la 100 de euro) sau o soluție foarte interesantă în cazul unei serii proaste la pariuri. După 20 de pierderi la rând, aveți posibilitatea de a juca orice pariu gratuit – depozitul poate fi de 2$, 5$ sau 10$.
  • Opțiuni de plată – 22Bet Slovenia dispune de peste două sute de metode de depunere a capitalului în contul tău și de retragere a câștigurilor. Gama largă de portofele electronice include, de exemplu, PayPal. De asemenea, este posibil să vă conectați contul de pe site cu un card de credit.

Dacă aveți de gând să folosiți serviciile 22Bet Slovenia nu uitați – jucați responsabil.


Știri relevante