Intro

22bet descărcare

22bet_download

După mai mult de 10 ani de funcționare continuă, operatorul 22bet a trebuit să decidă în cele din urmă să creeze o aplicație dedicată pentru a-și susține software-ul. La început, a abordat dezvoltarea unei aplicații pentru dispozitivele Android, deoarece majoritatea clienților folosesc acest sistem. Clienții fideli ai casei de pariuri vor fi cu siguranță mulțumiți de eforturile depuse de 22bet, deoarece aplicația este ușor de utilizat și oferă acces la toate caracteristicile cele mai importante ale site-ului. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că aplicația furnizorului de servicii nu poate fi găsită în Google Store. În schimb, îl putem descărca direct de pe pagina de start a 22bet. Tot ce trebuie să facem este să intrăm pe site-ul casei de pariuri și să accesăm fila cu fișierele de descărcat. Acolo ar trebui să găsim software pentru dispozitive Android și o versiune pentru iOS. Faceți clic pe butonul de instalare, care vă va duce la începutul procesului de descărcare. Dispozitivul dvs. vă va cere apoi permisiunea de a accesa descărcări de origine necunoscută. Totuși, nu avem de ce să ne facem griji, deoarece 22bet este un furnizor de jocuri de noroc licențiat, care operează în mod cinstit pe piață de mulți ani. Fișierele sale sunt complet sigure.

De asemenea, puteți începe să jucați la 22bet printr-un browser mobil compatibil cu UX-ul operatorului. Tot ce trebuie să faci este să descarci browserul mobil pe telefon și apoi să te conectezi la 22bet cu ajutorul acestuia. Utilizarea versiunii mobile nu ar trebui să le creeze probleme utilizatorilor, deoarece este extrem de asemănătoare cu versiunea desktop a site-ului. Imediat după conectare, veți observa că aspectul categoriilor și barele de comandă se află în aceleași locuri. Singura diferență este bara de navigare specială din versiunea mobilă. Datorită acestuia, utilizatorii 22bet se pot deplasa eficient între categorii. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să selecteze termenul de căutare folosind lupa din partea de sus a paginii. Dacă faceți clic pe cele 3 bare din colțul din dreapta sus, veți descoperi un meniu glisant care are opțiuni de navigare către diferite secțiuni ale site-ului, cum ar fi pariuri sportive, cazinou, cazinou live, pagina de bonusuri, scoruri live, asistență pentru clienți și setări de limbă.

Un alt aspect legat de aplicația descărcabilă 22bet este reprezentat de versiunile lingvistice disponibile. Merită menționat faptul că sunt foarte multe dintre ele. Clienții din întreaga lume vor găsi limba lor preferată. Vorbind de limbă, versiunea mobilă a site-ului este o platformă multilingvă și puteți trece de la engleză la zeci de alte limbi, cum ar fi germana, franceza, chineza, indoneziana, italiana și portugheza. În versiunea mobilă, pe care o descărcăm de pe pagina de start a 22bet, găsim și o secțiune specială cu un formular care ne permite să deschidem un chat live. Mulțumită acestui formular putem intra în contact cu suportul 22bet indiferent unde ne aflăm în acest moment. Operatorul s-a asigurat că funcționalitatea chat-ului live disponibil prin telefon nu diferă de cea disponibilă pe site-ul desktop.


Știri relevante