Intro

22bet metode de depunere

22bet_deposit

Cei mai mulți pariori și jucători de cazinou online apreciază numărul mare de metode de depunere și retragere din care pot alege. De fapt, unii consumatori au atât de multă încredere în anumite metode de depunere, încât folosesc doar site-urile care sunt partenere cu companiile lor preferate. Din acest motiv, operatorul de la bet22 trebuie lăudat. Pentru că proprietarul site-ului s-a asigurat că jucătorii au acces la cele mai populare metode de plată. În plus, veți găsi chiar și unele dintre opțiunile de depunere de nișă, cum ar fi criptomonedele. Metodele de plată alese de 22bet sunt fiabile și rapide. Veți găsi cele mai de încredere și cele mai utilizate forme de tranzacții din lume. Metodele de depunere utilizate în mod obișnuit de către utilizatorii 22bet sunt Visa și Mastercard. Acestea se caracterizează prin simplitate și transferuri rapide. Depozitele efectuate prin intermediul acestor operatori sunt aproape instantanee. Majoritatea depozitelor de pe 22bet nu necesită comisioane de tranzacție suplimentare. În cazul în care o fac, acestea sunt reduse la cantități foarte mici.

Un alt avantaj asociat cu metodele de plată la 22bet sunt opțiunile și limitele de depunere de pe site. Opțiunile de depunere la 22bet includ atât bănci tradiționale, cât și portofele electronice non-bancare, cum ar fi PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. Metodele de mai sus vă alimentează contul aproape instantaneu atunci când solicitați un transfer. Timpul de așteptare durează uneori literalmente mai puțin de 15 secunde. Deși operatorul 22bet nu percepe taxe pentru metodele de plată de mai sus, rețineți că unii operatori bancari percep taxe de tranzacție suplimentare pentru transferurile internaționale. Prin urmare, plata de transfer poate varia în funcție de locul în care vă aflați în prezent. Atunci când plătim prin Skrill, operatorul 22bet va accepta doar depozitele efectuate prin intermediul e-mailului pe care l-am folosit la înregistrarea unui cont la ei. Vă rugăm să vă asigurați că folosiți aceeași adresă de e-mail pe care ați înregistrat-o la 22bet atunci când utilizați Skrill.

Cu toate acestea, cel mai important pas este să vă asigurați că v-ați activat contul. În caz contrar, nu va fi posibilă efectuarea unui depozit. Nu uitați să furnizați informații fiabile despre locul de reședință și datele personale și apoi confirmați-le cu documente. Limita maximă de depunere la 22bet depinde în principal de setările băncii sau instituției financiare de la care depuneți banii. Pe de altă parte, suma minimă de depunere variază de la 1 la 10 euro, în funcție de metoda de plată aleasă. Vestea bună pentru cei care apreciază portofelele online este că 22bet acceptă depozite prin Neteller. Rețineți, de asemenea, că sunteți obligat să vă retrageți banii în același mod în care i-ați depus. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți o depunere cu cardul Visa și doriți să retrageți bani, 22bet va transfera banii pe cardul dumneavoastră Visa. De exemplu, nu putem plăti cu Visa și apoi retrage prin Neteller sau Skrill.


Știri relevante