Intro

22Bet Arabia Saudită

Arabia Saudită este cea mai bogată țară din Peninsula Arabică. Jocurile de noroc electronice sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare în această țară asiatică, potențialii utilizatori având posibilitatea de a alege între serviciile de jocuri de noroc online disponibile pe piață. 22Bet este un serviciu care a luat naștere în Europa, dar popularitatea sa este uriașă și mondială. De asemenea, este în creștere și în Arabia Saudită (22Bet Saudi Arabia). De ce? Răspunsul este mai jos!

Sporturi, e-sporturi, bonusuri, bonusuri, aceasta este oferta diversă și extinsă a 22Bet Arabia Saudită

Cei care locuiesc în Arabia Saudită (22Bet Arabia Saud ită) vor aprecia cu siguranță lista lungă de sporturi (inclusiv e-sporturi) și jocuri pe ale căror rezultate pot paria la 22Bet. Ce sporturi și ce jocuri se află pe lista celor acceptate de 22Bet? Acestea sunt:

 • baseball;
 • fotbal;
 • sporturi de contact (MMA, box);
 • badminton;
 • curse de cai;
 • șah;
 • curse de Formula 1.

Bonusuri și prime atractive așteaptă fiecare utilizator înregistrat, fie că este din Arabia Saudită (22Bet Arabia Saudită) sau din orice altă țară.

 • Bonus de bun venit (jucători noi) la pariuri sportive – până la £50 UK.
 • Bonus de bun venit (jucători noi) la jocurile de cazinou – până la 250 GBP.
 • Luni Top-up: 50 de rotiri gratuite.
 • Friday Top-up: 50% din fiecare 200 GBP pentru toate depozitele efectuate vineri.

22Bet ArabiaSaudită

cazinou virtual, sloturi și jocuri 3D
Pariurile sportive nu sunt singurul serviciu oferit de 22Bet. Portalul oferă, de asemenea, posibilitatea de a participa la jocuri de cazino (de la blackjack, poker și până la jocuri de ruletă), precum și de a vă testa forțele (și norocul!) într-un joc de slot machines virtuale. De asemenea, portalul a pregătit ceva special pentru jucătorii care preferă jocurile 3D. Lista de jocuri de cazino și alte jocuri este de peste o sută de propuneri, astfel încât chiar și cel mai exigent utilizator din Arabia Saudită (22Bet Arabia Saud ită) va găsi ceva pentru el însuși.

Pe de altă parte, o tehnologie specială de criptare SSL pe 128 de biți asigură oportunități egale pentru toți utilizatorii.

22BetArabia

Saudită interfața, aplicația (Android, iOS), securitatea datelor și a banilor
Interfața 22Bet a fost adaptată pentru a funcționa în browsere web, dar funcționează la fel de bine și pe dispozitive mobile. Un smartphone Android? Ce zici de un iPhone care rulează iOS? O tabletă? Pe toate aceste dispozitive, aplicația funcționează fără probleme.

22Bet se angajează la calitatea serviciilor sale, dar și la puterea software-ului său de securitate. Utilizatorii din Arabia Saudită (22Bet Arabia Saud ită) nu trebuie să se teamă că datele lor personale sau banii depuși la 22Bet se vor scurge în afara portalului. Operațiunea 22Bet este, de asemenea, supravegheată de autoritatea internațională de reglementare a jocurilor de noroc online Curacao Gambling Authority și de tehnologia SSL menționată anterior.

metode de plată22Bet Arabia Saudită

Utilizatorii din Arabia Saudită (22Bet Arabia Saud ită) vor efectua plăți prin transfer bancar, cu ajutorul sistemelor Payeer sau ecoPayz, precum și prin utilizarea cardurilor de plată (VISA, Mastercard). Fiecare utilizator va putea, de asemenea, să utilizeze portofele online și criptomonede pentru a efectua plăți.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că suma minimă de depunere este de 1 €. Retragerile, pe de altă parte, sunt extrem de rapide, deoarece ajung în contul utilizatorului în până la 15 minute!

22Bet

Asistență pentru clienți
Serviciul pentru clienți al 22Bet Arabia Saudită este orientat către nevoile și cerințele acestora. Aceștia pot contacta Serviciul Clienți în orice moment prin e-mail (support-en@22bet.com), iar echipa 22Bet va răspunde în termen de 24 de ore.


Știri relevante