Rabona

Rabona_logo
Bonus

100 €

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Casa de pariuri Rabona este prezentă pe piață din 2019 și s-a alăturat unui grup de companii de jocuri de noroc numit TranelloGroup. Utilizatorii au la dispoziție pariuri pe sporturi, precum și pe sporturi electronice. Această casă de pariuri ne oferă jocuri de cărți, blackjack, ruletă, sloturi sau alte tipuri de divertisment de la furnizori bine-cunoscuți de pe piață. După înregistrarea pe site, noi, ca jucători, vom avea acces la contul nostru personal. Retragerea fondurilor va fi disponibilă după verificarea contului nostru. În acest scop, va fi necesar să trimitem la o adresă de e-mail documente care să confirme identitatea noastră, vârsta și locul de reședință. Site-ul principal a fost tradus în 11 limbi diferite, inclusiv în italiană, franceză și rusă. Contul de jucător este disponibil în nouă monede diferite: ruble, dolari, euro și alte câteva.

Rabona-1 În primele douăsprezece luni de activitate, casa de pariuri Rabona a reușit să obțină o bază mare de utilizatori obișnuiți, care, practic, lasă doar comentarii pozitive. Orice litigiu existent este rezolvat în permanență de către departamentul de servicii pentru clienți, disponibil 24 de ore din 24. Pentru comunicare putem folosi telefonul, chat-ul live sau adresa de e-mail.

Rabona Bookmaker oferă jucătorilor noi un program de bonusuri foarte generos, iar după înregistrare este disponibil un bonus de până la 15000 de ruble pentru primul depozit. Pentru jucătorii obișnuiți, este disponibil și un program de loialitate. Odată cu câștigurile, jucătorul primește nu doar bani, ci și carduri de colecție. Dacă un jucător reușește să adune o colecție de diferiți jucători de fotbal, el poate primi un premiu în bani în valoare de 12 mii de ruble. Activitatea casei de pariuri Rabon se bazează pe numărul de licență 8048/JAZ care i-a fost acordat de guvernul din Curacao și Antillephone. Activitatea acestei case de pariuri, se bazează pe software-ul unor furnizori bine-cunoscuți, cum ar fi: 1x2gaming, Relax Gaming, ELK, Microgaming, Spinomenal și multe altele.

100 € bonus – înregistrare100 € bonus – înregistrare

💳 Metode de plată la casa de pariuri Rabona

Casa de pariuri Rabona are o mulțime de metode de plată diferite în oferta sa. Cele mai populare sunt cardurile de depunere MasterCard și Visa, precum și cardurile preplătite Revolut și Neosurf sau plățile instant Trustly. Fiecare dintre aceste metode este complet sigură. Trebuie remarcat faptul că în viitor această casă de pariuri va crește cu siguranță numărul de opțiuni de plată disponibile.

💰 Bookmaker – promoții și bonusuri

La început, trebuie să menționăm un bonus de bun venit foarte atractiv. Pentru a-l putea primi, trebuie să efectuați primul dintre depozitele dvs. – suma maximă de la care bonusul devine posibil este de 100 de euro. Jucătorii au la dispoziție șapte zile pentru a retrage bonusul, iar suma maximă permisă pentru a juca cu un bonus activ este de 5 €. Alte bonusuri disponibile la casa de pariuri Rabona includ:

  • oferte de cashback,
  • bonusuri de reîncărcare de weekend,
  • bonus la primul depozit (pariuri sportive – primul dintre depozite),
  • 50% bonus de reîncărcare săptămânal.

📱 Rabona – aplicații și mobilitate

Rabona-2 Cu casa de pariuri Rabona putem juca fără probleme folosind tablete și smartphone-uri cu iOS/Android instalat. Nu vom avea nevoie de nicio aplicație pentru a juca, deoarece casa de pariuri are un site special adaptat pentru mobil, care este conceput pentru a juca pe astfel de dispozitive. Cu un dispozitiv mobil, putem încerca să jucăm peste 2000 de jocuri diferite. Trebuie remarcat faptul că aspectul site-ului web face o impresie foarte pozitivă. Site-ul are un aspect foarte profesional, inclusiv datorită schemei de culori.

🎲 Rabona – tipuri de jocuri disponibile

Casa de pariuri Rabona oferă o mulțime de jocuri diferite. Toată lumea, chiar și cei mai pretențioși utilizatori, vor găsi ceva potrivit pentru ei înșiși. Putem paria pe evenimente sportive (pariuri în direct și pariuri înainte de meci pe peste o duzină de discipline sportive diferite). În plus, la casa de pariuri Rabon puteți paria și pe sporturi virtuale, de exemplu fotbal (inclusiv Cupa Mondială), hochei, tenis, baschet, curse de cai și de câini. Nu există pariuri pe sporturi electronice.

🎰 Rabona slot machines

Rabona-3 Slot machines merită, de asemenea, menționat. Casa de pariuri Rabona, are în oferta sa jocuri precum Platooners Slot, Fortunium Slot, Robin of Sherwood Slot, Twister Slot și Asgard Slot. Pentru utilizatorii cărora nu le plac sloturile, această casă de pariuri oferă și jocuri de masă. Ruletă, Blackjack, jocuri de cărți (de exemplu, poker, inclusiv video poker) – această ofertă este cu siguranță pentru jucătorii pretențioși. Ce zici de un cazinou live? La casa de pariuri Rabon veți găsi o mulțime de mese pentru jocuri live. Alegerea jocurilor este mare, casa de pariuri se dezvoltă în mod constant și introduce jocuri complet noi în mare măsură. Nu e de mirare că într-un ritm atât de rapid reușește să câștige recunoaștere în rândul tot mai multor utilizatori.


rabona преглед rabona 审查 rabona recenze rabona gennemgå rabona recensie rabona review rabona ülevaade rabona arvostelu rabona revue rabona übersicht rabona αναθεώρηση rabona felülvizsgálja rabona recensione rabona 見直し rabona pārskats rabona peržiūrėti rabona recenzja rabona revisão rabona recenzie rabona recenzia rabona pregled rabona revisar rabona recension rabona обзор