Intro

22Bet Canada

Canada este una dintre cele mai dezvoltate țări din lume. Nivelul de trai este foarte ridicat. Același lucru este valabil și în cazul veniturilor. Așadar, nu este surprinzător faptul că canadienii sunt foarte interesați de e-gambling, care este foarte popular în această țară. 22Bet, pe de altă parte, este un portal care oferă celor din Canada (22Bet Canada ) servicii de e-gambling la cel mai înalt nivel!

22BetCanada

pariuri sportive, bonusuri, prime
Fiecare persoană care se înregistrează pe portalul 22Bet Canada (22Bet Canada ) are posibilitatea de a plasa un număr foarte mare de pariuri sportive (inclusiv e-sporturi). Categoriile disponibile includ:

 • sporturi electronice;
 • curse de cai;
 • MMA;
 • ciclism
 • rugby;
 • box;
 • golf
 • patinaj de viteză.

Persoanele canadiene (22Bet Canada) care se înregistrează la 22Bet pot beneficia de un bonus de bun venit. Atunci când un client face prima depunere, va primi un bonus de 100%, care poate ajunge până la 122 €. Pentru majoritatea site-urilor de jocuri de noroc electronice, clienții noi primesc până la 100 de euro. Bonusul de bun venit se plătește la depunerea a doar 1 € (valoarea minimă a tranzacției).

Cazinou online, sloturi virtuale, jocuri 3D: diversitatea 22Bet Canada

!
Canadienii (22Bet Canada ) vor fi tentați de serviciile de e-gambling oferite de portal sub formă de jocuri de cazino online. Jocurile de masă, ruleta și multe altele încurajează participarea cu câștiguri mari. Turneele organizate de 22Bet sunt, de asemenea, tentante cu premii mari, iar câștigătorul unui turneu poate conta pe un bonus acordat de portalul 22Bet câștigătorului.

În plus față de jocurile de cazino, 22Bet vă permite să jucați și sloturi virtuale, precum și multe jocuri 3D, a căror listă conține peste o sută de elemente. Acesta este actualizat în mod constant pentru a rămâne înregistrat și pentru a atrage noi clienți. Pentru utilizatorii care doresc să-și transforme abilitățile în bani, sunt așteptate câștiguri foarte mari!

În plus, fiecare utilizator are exact aceleași șanse de câștig, datorită tehnologiei de criptare SSL pe 128 de biți

Interfață intuitivă și nivel ridicat de securitate (22Bet Canada)

22Bet este un portal care dorește să satisfacă nevoile celor mai pretențioși utilizatori. Din acest motiv, interfața portalului în versiunea pentru browsere web și dispozitive mobile (Android, iOS) este rafinată până la cel mai mic detaliu. Extrem de intuitiv, acesta permite jucătorilor să se bucure pe deplin de pariuri, jocuri de cazino sau sloturi fără erori, blocări și complexitate excesivă a site-ului.

Operațiunea 22Betîn Canada (22Bet Canada) și în alte țări din întreaga lume este reglementată de Curacao Gambling Authority, unul dintre cei mai mari regulatori de portaluri de e-gambling din lume. Acest lucru înseamnă că fondurile și informațiile dvs. personale sunt complet sigure.

22Bet Canada

: plăți
Utilizatorii din Canada (22Bet Canada ) pot:

 • să utilizeze sisteme de plată online (Payeer, Payz);
 • efectuați plăți prin transferuri bancare;
 • să utilizeze portofele electronice și criptomonede;
 • utilizați carduri de plată (VISA, Mastercard).

Retragerea fondurilor este foarte rapidă, deoarece poate dura mai puțin de 15 minute. Cu toate acestea, merită menționat faptul că transferurile prin card de credit/bancă durează ceva mai mult (până la 7 zile, din cauza numărului mare de utilizatori de pe portal).

Serviciul clienți la 22Bet Canada

: clientul este pe primul loc!
22Bet oferă clienților săi canale de comunicare cu o echipă care se ocupă de orice problemă, întrebare sau sugestie din partea clienților din Canada (22Bet Canada) și din alte țări din întreaga lume. Pur și simplu contactați echipa prin e-mail (support-en@22bet.com) și veți primi un răspuns la adresa dvs. de e-mail în termen de 24 de ore.


Știri relevante